(Last Updated On: 30. september 2016)

 

valloebere1Lørdagens motionsløb i Valløby bød på strålende efterårsvejr med flot solskin og næsten ingen vind. Altså flot løbevejr, som mange benyttede sig af

Valløby: Knapt 40 børn på 2 km-ruten og mere end 200 på 5,5 og 10 km-ruterne. Det var det flotte fremmøde til lørdagens Valløby Løb. Der var løbere fra Vordingborg, København, Frederiksværk og Stenlille samt rigtig mange fra de lokale løbeklubber.

35 hjælpere var på plads og hjalp til, så alle løberne fik en god oplevelse.

Hurtigste på 5,5 km. var Karoline S. Brinch i tiden 22,15 min og Lars Hansen i tiden19,39 min.

På 10 km. var det Ida-Marie Marcussen i tiden 41,50 min og Torben Juul Nielsen i tiden 36,54 min, der nåede først over målstregen.

Valløby Motion er rigtig glad for den store opbakning, som klubben får til sine arrangementer, selve løbet blev afviklet uden problemer og kun et par småskader blev behandlet hos samaritterne. Derimod blev selve starten af Valløby løbet mere dramatisk end nogle havde forestillet sig, da en mandlig bilist ville i gennem hele flokken af løbere. Da en official bad ham standse, påkørte bilisten den 74-årige official og kørte derefter væk. Læs mere om dette andetsteds i Stevnsbladet.

Herrer: Jacob Pondal, Hårlev, 40,26 min.

valloebere2

Skriv en kommentar