(Last Updated On: 28. marts 2017)

Fra Stevns Rundt 2016, hvor rytterne blev sendt afsted fra parkeringspladsen foran SuperBrugsen i Store Heddinge. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Stevns: En tur på cyklen giver masser af frisk luft, sved på panden, god kondition og er man i selskab med andre ryttere, tillige hyggeligt samvær. Alle fire er de vigtige faktorer for Stevns Cykel Motion, som i den kommende sæson kan fejre sit 25 års jubilæum.

Stevns Cykel Motion blev stiftet i oktober måned 2002 og har siden tilbagelagt tusindvis af kilometer.

– Klubben har udviklet sig til en aktiv klub, som sidste år talte næsten 70 medlemmer. Enkelte af medlemmerne har været med lige fra starten, så de kan fejre personlige jubilæer sammen med klubben, siger formanden fra Stevns Cykelmotion, Eva Hansen.

Korte og lange ture

I år starter den nye sæson på søndag den 2. april kl. 9.30 – og alle, der kunne have lyst til at prøve at køre på et hold, er velkomne til at cykle forbi.

– Mød op med din cykel og cykelhjelm ved klubhuset på Elisabethsvej 16c i Store Heddinge. Vi kører en kort tur, så alle kan være med og finde det hold, der passer til den enkelte, siger formanden.

Træningsture køres normalt fra klubhuset onsdag aften kl. 18, mens 50+ kører torsdag formiddag – og der er plads til alle.

Stevns Rundt igen i år

Stevns Cykelmotion står som arrangør af motionscykelløbet Stevns Rundt, der hvert år løber af stablen den første tirsdag i august. I år er det den 1. august.

– Det er et cykelløb, der trækker ryttere fra store dele af Sjælland. Sidste år havde løbet cirka 400 deltagere. Der kan køres både familierute og de lidt længere ruter på henholdsvis 50 eller 75 kilometer, slutter formanden, som se frem til mange gode cykeloplevelser i den kommende sæson 2017.
rmh

 

Skriv en kommentar