(Last Updated On: 13. oktober 2014)

Især SHS-Stevns’ konkurrenceafdeling gav den en skalle – de svømmede 248 km ud af de 350 km
Svøm-langt
For 25. gang blev der afholdt Svøm langt/Den Store Svømmedag i Store Heddinge. (Foto: Tine Engelsted Jensen).

STORE HEDDINGE: De yngste svømmere var kun et par år gamle, og de svømmede og plaskede med plade eller en voksen som hjælper, da svømmeklubben SHS-Stevns og Stevnsbadet deltog i Den Store Svømmedag i søndags.
Det blev til en fin 7. plads på landsplan, og desværre ingen præmie i år til Stevns, men arrangørerne er godt tilfredse med den opbakning, som der har været; tilsammen svømmede deltagerne 370 km og 250 meter og opnåede dermed en flot 6. plads over flest svømmede kilometer.
Udover at svømme blev flere besøgende til Stevnsbadets varmtvandsbassin grebet af stemningen og kom ind i den store hal og kastede sig svømmende ind i kampen.

6,3 km i snit af de unge
Svømmeklubben og svømmehallen har været med fra første gang ”Svøm langt” blev afholdt i 1989, så i år var det 25. gang klubben og svømmehallen deltog. I år deltog 36 svømmeklubber landet over i arrangementet.
”Alle ydede en stor indsats og især SHS-Stevns’ konkurrenceafdeling, der svømmede fra start til slut. De unge mennesker svømmede i alt 248 km, hvilket vil sige 6,3 km i gennemsnit pr. svømmer. Enkelte svømmere gav den en ekstra skalle som f.eks. Anne Holm på 15 år, der lagde 12 km ind i regnskabet, og Sarah Bonne Larsen på bare 11 år, der opnåede 10 km på dagen”, oplyser Tine Engelsted Jensen, svømmeleder i SHS-Stevns til Stevnsbladet.
Hun retter en stor tak til de mange svømmere, de uundværlige banetællere og hjælpere, der kom og deltog i SHS-Stevns og Stevnsbadets arrangement.
Den Store Svømmedag er arrangeret af Dansk Svømmeunion, Børnehjertefonden og HI i samarbejde med de lokale svømmeklubber og -haller.     cs

Skriv en kommentar