(Last Updated On: 15. juli 2019)

Føreren af bilen troede, at han havde ramt et rådyr

Stevns: Efter mørkets frembrud natten mellem fredag den 12. og lørdag den 13. juli skete en påkørsel af en fodgænger på Køgevej.

Politiet modtog kl. 00.48 anmeldelse fra en forbipasserende bilist, som havde fundet en livløs alvorligt tilskadekommen person, der lå på vejen. Politi og ambulance kørte straks til stedet, hvor de forsøgte at yde førstehjælp til den tilskadekomne mand.

Manden, en 29-årig mand fra Næstved, blev kort efter erklæret død af en læge.

Der var ingen andre parter fra ulykken til stedet til at forklare, hvad der var sket, hvorfor en bilinspektør blev tilkaldt til at undersøge uheldsstedet og lave en rapport.
Køgevej blev afspærret, mens undersøgelserne stod på.

Der blev fundet flere bildele, som kunne stamme fra flugtkøretøjet, herunder en nummerplade. Det ledte hurtigt politiet på sporet af en bil med en knust forrude. Politiet fandt også frem til ejeren af bilen, en 30-årig mand fra Køge, der erkendte, at han havde kørt bilen.

Den 30-årige oplyste til politiet, at han troede, han havde ramt et rådyr, og at han havde standset op. Da han ikke kunne se noget, han havde ramt, var han kørt hjem. Den 30-årige blev taget med til en rutinemæssig blodprøveudtagelse og for at blive afhørt til uheldet.

Politiet har en formodning om, at den 29-årige mand gik langs vejen, hvor han blev ramt af den 30-årige, der kom kørende i sin personbil.

De pårørende til den 29-årige er underrettet om ulykken.

Politiet skal nu undersøge alle omstændigheder ved ulykken, hvorefter der vil blive tage stilling til, hvad der videre skal ske i sagen.

Skriv en kommentar