(Last Updated On: 29. juni 2015)

Indbrud-hoveddørSTRØBY EGEDE: Færden i hele huset, hvor alt var gennemrodet var det syn, som mødte beboere i et hus på Rubinvej søndag den 28. juni. Indbruddet er sket mellem fredag den 26. juni kl. 16 og søndag den 28. juni kl. 11.15, hvor indtrængen i huset er sket ved at bryde et køkkenvindue op. Udover at rode hele huset igennem har indbrudstyven også forsøgt at komme på loftet gennem en loftslem. Umiddelbart ser der ikke ud til at være stjålet noget. Huset er forladt via terassedør

På Skovvangsvej har der også været indbrud. Her er indbruddet sket i tidsrummet lørdag den 27. juni kl. 12 til søndag den 28. juni kl. 11.30. Fremgangsmåden at kom ind i huset på er den samme som på Rubinvej: et vindue brydes op. Her har der også været færden i hele huset, som også er gennemrodet. Her er der stjålet Marguritte ørering, vedhæng, lås med perler, armbånd, deodoranter, rygsæk. Huset er forladt via en havedør.

Endnu en villa på Skovvangsvej har haft indbrud i samme tidsrum som i de to andre huse i Strøby Egede. Indbruddet nr. 2 på Skovvangsvej er sket mellem fredag den 26. juni og søndag den 28. juni kl. 12.20 og også her er et vindue opbrudt, hvorefter hele huset er gennemrodet. Husets beboere var på weekend, så det var en nabo, som opdagede indbruddet. Umiddelbart er der stjålet sølvbestik fra en skuffe i stuen.

 

Skriv en kommentar