(Last Updated On: 24. januar 2020)

Blev anholdt trods flugtforsøg. Politiet fandt efterfølgende hampplanter og ectasy på hans tilholdssted

Store Heddinge: Onsdag aften den 22. januar kl. 18.29 fik politiet anmeldelse om, at en 32-årig mand opførte sig truende overfor to mænd på henholdsvis 30 og 58 år samt en kvinde på 57 år, der på deres private bopæl i Store Heddinge var blevet opsøgt af en mandlig bekendt.

På grund af et økonomisk mellemværende havde den 32-årige truet dem på livet. Manden havde medbragt både slagvåben, peberspray og en ætsende væske, som han truede med at gøre brug af. Desuden slog han den 30-årige for at understrege alvoren i truslerne.

Da den 32-årige havde forladt stedet, blev der slået alarm til politiet, som hurtigt fik den bekendte identificeret som en 32-årig mand uden fast bopæl, men med opholdssted på en adresse i Store Heddinge.

Med tanke på såvel truslerne som den mistænktes sindsstemning valgte politiet at tilkalde en ambulance som stand by i forbindelse med en anholdelsesaktion rettet mod den 32-årige.

Ved anholdelsen flygtede den 32-årige først den ene vej fra sit tilholdssted, men vendte om, da han så politiet. Dernæst forsøgte manden at flygte ad bagvejen, men også her stod politiet klar, så han kl. 21.40 kunne anholdes på grund af truslerne og afpresning.

Ved en efterfølgende ransagning af mandens tilholdssted fandt politiet et mindre skunklaboratorium med nogle få hampplanter og cirka 160 gram ecstasy i pilleform.

Den anholdte blev efter afhøring til sagerne anbragt i et arresthus, idet torsdag kl. 13.30 fremstillede anklagemyndigheden ham i grundlovsforhør i Retten i Roskilde med påstand om varetægtsfængsling.

Skriv en kommentar