(Last Updated On: 21. december 2015)

29MSB PThomas ChristensenSTEVNS: I løbet af de næste år kommer Stevns Erhvervsråd til at arbejde intensivt på at tiltrække nye virksomheder til Stevns Kommune

Kommunalbestyrelsen har netop godkendt en ansøgning fra erhvervsrådet til initiativer, der skal få virksomheder udefra til at etablere sig i Stevns. Til at realisere initiativerne modtager erhvervsrådet samlet 400.000 kr. over de næste to år.

– Sideløbende med at Stevns Erhvervsråd skaber vækst og udvikling i kommunens etablerede virksomheder, er vi nu klar til at også at tiltrække virksomheder udefra og på den måde skabe endnu mere vækst og flere arbejdspladser. Det står højt på vores dagsorden, og det er et fokusområde, vi har stor opbakning til fra vores medlemmer, fortæller erhvervschef Thomas Christensen.

– En forudsætning for at tiltrække virksomheder er, at de oplever, at Stevns Kommune er en attraktiv kommune at drive virksomhed i, og det har Stevns Erhvervsråd arbejdet for siden erhvervsrådets start. Vi har nu fået opbygget en fornuftig base for erhvervslivet, som vi stadig skal arbejde videre på, men det kræver, at vi får løftet den kommunale service, og at de kommunale rammevilkår får et nøk opad, forklarer erhvervschefen.

Skriv en kommentar