(Last Updated On: 1. august 2022)

Varpelev: Onsdag den 27. juli klokken 12.36 slog kollegaer til en 44-årig mand fra Brønshøj alarm, idet manden var kommet alvorligt til skade i forbindelse med sit arbejde i den del af den nedlagte løgfabrik på Tingvej 4, hvor der i en årrække var bryghus.

Ved politiets ankomst var redningspersonale i gang med livreddende førstehjælp til den tilskadekomne, der kort efter i lægehelikopteren blev fløjet til Rigshospitalet til fortsat behandling.

Politiet fik efterfølgende klarlagt, at den 44-årige var kommet til skade i forbindelse med håndtering af en 20 liters beholder, der pludselig eksploderede, så den 44-årige blev ramt på kroppen af fragmenter fra beholderen.

Senere på eftermiddagen fik politiet fra Rigshospitalet underretning om, at den 44-årige trods intensiv behandling var afgået ved døden. De pårørende er blevet underrettet.

Ingen øvrige medarbejdere blev direkte involveret i ulykken, der nu i fællesskab mellem Arbejdstilsynet og politiet undersøges nærmere i et forsøg på at fastslå årsagen til eksplosionen i beholderen.

Ifølge Det centrale virksomhedsregister CVR er det Four Tins ApS, der står bag Four Tins Cocktails, er det denne virksomhed, som siden 21. april 2021 har haft til huse på Tingvej 4. Selskabet er registret på adressen som en engrosvirksomhed for vin og spiritus.

Skriv en kommentar