(Last Updated On: 22. februar 2019)

En glad jubilar, Peer Olsen, hilser på Mette Frederiksen. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Tirsdag kunne Peer Olsen fejre virksomhedsjubilæum. Hele 50 år har han været ansat på Store Heddinge Dampvaskeri, DFD.

Og han blev behørigt fejret af alle kollegaerne, som var samlet i kantinen for at lykønske jubilaren. Her var taler, sandwich og sodavand, gaver og blomster – og desuden kom der besøg fra Christiansborg.

Af folketingspolitiker og formand for Socialdemokratiet, Mette Frederiksen, som vel ankommet i sin røde turbus blev modtaget med rød løber. Og til at tage imod var divisionsdirektør i DFD, Andreas Nyborg og flere lokale partifæller: formand for Socialdemokratiet Stevns Morten Kasper, gruppeformand og kommunalbestyrelsesmedlem Steen S. Hansen samt folketingskandidat for Faxe og Stevns kredsen Tanja Larsson.

Også Mette Frederiksen havde gave med til jubilaren; og flødeboller til alle kollegerne.

Mette Frederiksen lykønskede Peer Olsen, der kunne fortælle hende, at han startede i vaskeriet som alt-mulig-mand i 1969.

– Jeg var udlært som elektriker og havde også været inde som soldat, inden jeg kom hertil. Men det var min far, som i forvejen arbejdede her, der foreslog, at jeg begyndte her, siger Peer Olsen.

Han var lidt bekymret ved tanken om at skulle arbejde samme sted som sin far, men det gik tydeligvis ganske godt, og de to nåede at arbejde sammen i 10 år på vaskeriet på Bjælkerupvej.

– Jeg plejer at sige, at jeg har været alle vegne i virksomheden, undtagen at sidde på chefstolen, griner den 75-årige jubilar, der til spørgsmålet fra Mette Frederiksen om, hvor længe han bliver ved, promtpe svarer:

– Så længe jeg kan. Så længe helbredet tillader det.

Fra venstre ses Andreas Nyborg, Mette Frederiksen og Peer Olsen. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Han indrømmer dog også, at knæet af og til volder lidt problemer, men det afholder ham ikke fra at arbejde videre i DFD.

Peer Olsen bor lige ved siden af arbejdspladsen og arbejder nu på nedsat tid.
rmh

Læs også: Mette Frederiksen besøgte dampvaskeriet.

Skriv en kommentar