(Last Updated On: 14. februar 2020)

Første gang Store Heddinge Boldklub afholder DBU’s Fodboldskole

Store Heddinge: I råkolde februar kan sommerens varme synes laaangt væk.

Men hvis man skal sikre sig plads på sommerens populære fodboldskoler, så er det nu man skal tilmelde sig.

25 timers træning

DBU har afholdt sommer fodboldskoler i 27 år, men det er første gang siden 1993, at Store Heddinge Boldklub (SB) er med, og afholder fodboldskole i uge 32, og billetsalget er startet.

Sidste år var mere end 24.000 danske børn og unge med på DBU Fodboldskole. Denne gang står SB klar til at give børn og unge en uforglemmelig uge i deres sommerferie, fortæller formanden Mikkel Hoffmann-Rasmussen.

– Klubben glæder sig til igen at åbne dørene for fodboldglade børn og unge, som kan se frem til en lærerig uge med mere end 25 timers træning. Fodboldskolen er for både begyndere og erfarne spillere, og de kommer alle til at møde gode holdkammerater, venner og dedikerede trænere, siger Mikkel Hoffmann-Rasmussen.

Fra 3.-7. august

DBU Fodboldskole i boldklubben i Store Heddinge foregår fra mandag den 3.-7. august kl. 9-15.

Det gælder for børn og unge, som er født i 2005-2013, og prisen er 879 kroner, hvis man kan lave et hurtigt indspark, for den stiger til 979 per 1. maj.

Deltagerne får en bold samt fodboldtøj, og der kan købes billet på fodboldskole.dbu.dk eller storeheddingeboldklub.dk

Lokale trænere

DBU Fodboldskole et gennemtænkt koncept, hvor der foruden ca. 24.000 spillere også er 3.500 trænere.

– Vi regner med at stille med minimum 10 trænere og hjælpetrænere og andre frivillige, som bl.a. skal sørge for frokost til alle deltagere, oplyser Mikkel Hoffmann-Rasmussen, og tilføjer:

– Da det er første gang vi afholder DBUs Fodboldskole, er vi lidt spændte på, hvor mange der tilmelder sig. Vi har medlemmer, som de andre år har været tilmeldt fodboldskole i andre klubber. Nu giver vi dem og alle andre mulighed for at tilmelde sig i Store Heddinge, siger han,

Motion og venner

På spørgsmålet om hvorfor SB har valgt at lægge baner til fodboldskole i år, svarer Mikkel Hoffmann-Rasmussen:

– Vi vælger at afholde fodboldskole, da vi mener, at det er et fremragende tilbud til alle fodboldglade børn i alderen 7-15 år. Det er en god mulighed for at dyrke motion og have det sjovt med nuværende eller måske nye venner.

sky

 

Skriv en kommentar