(Last Updated On: 20. januar 2020)

Med ’ABBA tizers’, Danmarks bedste hyldestorkester til ABBA

(Pressefoto)

Hårlev: Arrangørerne af Stevns fest 2020 har, i samarbejde med Bankoforeningen Elverhøj, hyret ABBA tizers, som siges at være et af de bedste bands til at fremføre ABBAs populære sange.

Arrangørerne lover, at der bliver fest og gang i den, når det seks mand store ABBA tizers kommer på scenen i Hårlevhallen lørdag d. 21 marts med masser af sprudlende energi, showeffekter og sange, der går lige ind i pophjertet og dansebenene. Der bliver hverken sparet på glimmer, glitter eller glamour.

Udover den danseglade popmusik med ABBA tizers, vil der blive serveret en dejlig buffet leveret af Kokkens livretter.

– Under middagen vil den lokale DJ Rune Jensen spille hygge- og stemningsfuld musik, ligesom han efter koncerten med ABBA tizers vil underholde og spille op til dans. Rune Jensen vil spille alt lige fra 70´er, 80´er hits til tidens hotteste hits, lover Ib Petersen, der er med til at arrangere festen.

Dørene åbner kl. 17.30, hvor det vil være muligt at hænge jakken, købe en velkomstdrink i Mamma Mia baren, finde sin plads og hygge med de øvrige festdeltagere. Arrangementet slutter kl. 2.00

Billetter koster 450 kroner, og sælges i Hårlevhallens cafeteria, hos HF butikken på Industrivej i Hårlev, eller ved henvendelse til Charlotte fra Hårlev Motor tlf. 40327611. Det er endvidere muligt at købe billetter på Safeticket.dk/stevnsfesten. Billetter sælges ved indgangen efter kl. 20.30 og koster 300.

Skriv en kommentar