(Last Updated On: 23. april 2021)

Hej Mikkel

Jeg beklager det sene svar, men da jeg sætter min egen troværdighed meget højt, har jeg indhentet lidt svar fra en del af de foreninger, der er brugere af den eksisterende stevnshal og også skal benytte den nye stevnshal. Faktisk har 7 foreninger svaret, og tilsammen har de lidt over 700 medlemmer.

Vi har spurgt de forskellige foreninger, om de også er blevet sat så enorme udgifter i udsigt, som vi desværre kan se frem til.

Det, jeg udleder af deres svar, er, at ingen af foreningerne hverken er blevet spurgt eller på nogen måder selv har forslået, at de vil stille med nogen former for økonomi for at benytte de nye lokaliteter til deres sport, og deres svar er fuld af forargelse samt undring over, at man fra kommunens side vil kunne trække en så stor byrde ned over hovedet på en forening, og den generelle forventning er, at de foreninger, som er berørte af at skulle benytte den nye Stevnshal, som minimum får stillet noget tilsvarende til rådighed.

Jeg fristes til at bruge et udtryk fra et at svarene vi fik. Er det en aprils?

Vi har følgende simple Ja/Nej-spørgsmål:

Fastholder Mikkel Lundemann og AET-udvalget:

1. At alle andre idrætsforeninger får bedre eller tilsvarende forhold stillet til rådighed gratis, men at Skytteforeningerne pålægges en uoverskuelig stor økonomisk byrde for at få ringere forhold i den nye Stevnshal?

2. Udtalelsen om at I også stiller økonomiske forventninger til de andre idrætsforeninger?

Venlig Hilsen
Lars Hørup Hansen
Medlem i Store Heddinge Skytteforening

Skriv en kommentar