(Last Updated On: 20. november 2015)

Tirsdag den 24. november kl. 19, holder Kræftens Bekæmpelse på Stevns igen foredrag i 3F Huset.

Denne gang er det Bettina Tammaro, der kommer og fortæller om sine erfaringer ved at takke nej til strålebehandling, og selv tage kampen op mod kræften.

I stedet for strålebehandling kastede hun sig over alle tænkelige råd på internettet om, hvad man selv kan gøre for at styrke kroppen i kampen mod kræft. Og hun gav ikke op, selv om der gik længe, før hun begyndte at se resultater i form af en formindskelse af den knude på størrelse med en femkrone, som hun havde.

Bettina fortæller om ”at det var som at lede efter nålen i høstakken”, og hun prøvede alt muligt inden for kost, motion og behandling, og hver gang mærke efter og lytte til kroFlag-kræftppen for at se om det føltes ”rigtigt”.

I 2014 er hun blevet raskmeldt af lægerne. Nu vil hun gerne dele sine erfaringer, ikke at hun nødvendigvis vil anbefale andre at gøre som hun gjorde.

Alle må finde deres egen måde at håndtere det på, men Bettina vil gerne give inspiration ud fra sine egne erfaringer. Formålet er ikke, at folk skal gøre som jeg, men at dele min erfaring, så folk står stærkere, uanset hvad de vælger af behandling, siger Bettina Tammaro.

Skriv en kommentar