(Last Updated On: 11. april 2019)

Store Heddinge: Anonyme Alkoholikere, AA i Store Heddinge, holder to åbne møder i Påsken.

Både Skærtorsdag den 18. april og 2. Påskedag, mandag den 22. april, er alle velkomne til de åbne møder, som holdes i nordfløjen i Sankt Katharina Kirke i Store Heddinge kl. 19.

– Mødet starter med en livshistorie fra en deltagerne, og derefter er der åben runde, hvor alle kan byde ind, hvis de har lyst, fortæller Gert.

Det var Gert der sammen med Marianne i 2001 startede den første gruppe op i Store Heddinge. Siden da har 215 søgt om hjælp, og der er i samme periode udleveret 105 et års mønter, oplyser han.

AA i Store Heddinge holder to ugentlige møder, om mandagen og om torsdagen. I mandagsgruppen er der åbent møde, den tredje mandag i måneden, mens de øvrige møder er lukkede. Torsdagsgruppen holder åbent møde den første torsdag i måneden, mens resten af møderne er lukkede.

Et lukket møde er kun for alkoholikere og mennesker, som har et ønske om at holde op med at drikke. Et åbent møde er for alle, der er interesserede i Anonyme Alkoholikere, altså både alkoholikere og ikke-alkoholikere.

Møderne starter altid kl. 19 og holdes ligeledes i Sankt Katharina Kirkes nordfløjen.

Vil man gerne høre mere om AA og møderne kan Gert kontaktes på telefon 56503282, han svarer døgnet rundt.
rmh

Skriv en kommentar