(Last Updated On: 20. september 2019)

Undertegnede har ikke kunnet undgå af følge med i diskussionen om eventuel bebyggelse af boliger (ældre- eller seniorboliger?) på marken ned til Ådal.

Studser over, at kommunen muligvis vil give grønt lys til en større bebyggelse i dette pragtfulde område, til trods for, at den tidligere Vallø Kommune i sin tid afslog en ansøgning fra en tidligere ejer af området.

Studser også over, at kommunen har sagt, at der ikke må bebygges på den side af Stevnsvej, som vender mod Tryggevælde Å, på grund af åens pragtfulde og delvis fredede område. Tænker i denne forbindelse på den meget omtalte omkørselsvej, som nok aldrig bliver til noget af samme årsag.

I forbindelse med Strøby Egedes Grundejerforenings generalforsamlig den 11. april i år, hvor både borgmesteren samt Flemming Petersen fra kommunalbestyrelsen deltog. På mødet blev der spurgt, hvad kommunen mente med området angivet som ’perspektivområde’, dvs. et område, hvor noget kunne ske om 30-50 år. Rygter var kommet frem, at man planlagde bebyggelse i området, og at man allerede var langt fremme med sagen.

Flemming Petersen begyndte at fortælle, hvad der skulle ske på den anden side af Åstrædet om et evt. vandbassin. Undertegnede afbrød FP’s ordstrøm for at gøre opmærksom på, at det ikke var det, der var blevet spurgt om, men for os den skjulte plan om evt. bebyggelse af marken på den anden side af Åstrædet.

Jeg opfattede det som om, det også var nyt for FP, men kan forstå af den aktindsigt, vi er kommet i besiddelse af, at man allerede i 2018 var klar over evt. ønske om bebyggelse i området. Ville man undgå diskussionen ved ovennævnte generalforsamling?

Uwe Rasmussen
Engvangsvej 82
Strøby Egede

Skriv en kommentar