(Last Updated On: 30. marts 2022)

Hårlev: Ved dette års Erhvervstræf, som efter to år med virtuel afvikling, atter kunne afvikles med fysisk fremmøde, workshops og spændende indlæg, blev der uddelt priser til erhvervslivet. Det skete tirsdag aften den 29. marts i Hårlevhallen.

Der var godt 120 deltagere til Erhvervstræf ’22. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Der blev kåret en vinder i kategorierne Årets Iværksætter, Årets Virksomhed og Årets CSR-pris.

Mens det er Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune, der i samarbejde uddeler årets erhvervspriser, er det Stevns Erhvervsråds bestyrelse, som har udpeget vinderne af priserne blandt de tre nominerede i hver kategori.

Alle har forud for Erhvervstræf ’22 haft mulighed for at indstille virksomheder til Årets Iværksætter og Årets Virksomhed og ud fra disse, har bestyrelsen valgt de nominerede, mens det er Stevns Kommune, der har valgt de nominerede til Årets CSR-pris.

Vinderne blev i år:

Årets Iværksætter ’22 er Mad & Ro v. Jens Hansen, som ifølge motiveringen har skabt mere end bare en café. Mad & Ro er blevet et lokalt samlingspunkt og har været medvirkende til at udvikle hele området omkring Stevns Fyrcenter.

Årets CSR ’22 går til Tattoo Therapy v. Christina Amelia Føhns Christensen, som ifølge motiveringen har formået at skabe faste arbejdspladser for nogle af de mennesker, der har haft svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet.

Årets virksomhed ’22 blev tømrervirksomheden Kernebyg v. Patrick Nielsen, fordi han ifølge motiveringen viser vejen for unge virksomhedsejere – solid og vedvarende udvikling, med fokus på lokal forankring og social bevidsthed.

Hæderspris til driftig butiksejer

Helt ekstraordinært – og helt uden for aftenens program og derfor overraskende – blev der uddelt en særlig hæderspris til Bent Møller.

Den særlige hæderspris blev givet for at hylde Bent Møller og de snart 50 år, han har drevet virksomhed i Store Heddinge – og for den indflydelse han har på detailhandelen og erhvervslivet i området.

Stevns Erhvervsrådsformand, Lars Warm havde mange rosende år til Bent Møller, der til efteråret kan fejre sit 50. år som forretningsdrivende i Store Heddinge. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Fra formanden i Stevns Erhvervsråd, Lars Warm, lyder et stort tillykke til alle virksomheder, der er nomineret til erhvervspriserne.

– Hvert år glæder det mig, at så mange virksomheder arbejder hårdt og kommer i mål med fortsat vækst og udvikling. Plus, at de samtidig har rødderne solidt plantet lokalt, ikke kun i forhold til deres egen virksomhed, men også i forhold til lokalsamfundet som hele. Det glæder mig på Stevns’ vegne og lover godt for fremtiden, siger Lars Warm.
rmh

Skriv en kommentar