(Last Updated On: 17. november 2020)

Med ’lidt’ forsinkelse og under lidt andre former end vanligt fik Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune uddelt dette års erhvervspriser torsdag eftermiddag i sidste uge.

Første foto: Her ses de tre nominerede til Årets Iværksætter, placeret på stole langs væggen med god afstand til hinanden er det fra venstre Allan fra Aulebjerg El, John fra Hansen Café og Bar samt Camilla fra Nordahl og Friis Blomster. Iværksætterkonsulent Jesper Yde Knudsen (yderst til venstre) begrundede nomineringerne, mens Signe Kjærbølling stod bag kameraet. (Foto: Rikke Michael Hansen). Andet og fjerde foto: Mikkel Lundemann Rasmussen og de tre nominerede til CSR-prisen. Tredje foto: Der var fine buketter fra Friis & Nordahl Blomster til vinderne. (Fotogalleri: Rikke Michael Hansen)

Store Heddinge: Med hensyntagen til de gældende corona-restriktioner og forsamlingsforbud lykkedes det torsdag eftermiddag i sidste uge at få uddelt årets erhvervspriser.

Egentlig skulle anerkendelserne fra Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune til det stevnske erhvervsliv have været uddelt ved Erhvervstræf 2020 den 24. marts, men træffet blev udsat. Ny dato var den 22. september, men igen måtte træffet annulleres.

Tredje gang er som bekendt lykkens gang, som erhvervschef Thomas Christensen formulerede, da han bød velkommen i Tinghusets arrestsal, hvor kun få indbudte deltog i fejringen af de nominerede og prisvinderne af hhv. Årets Virksomhed, Årets Iværksætter og Året CSR-pris. Prisoverrækkelserne var delt op i tre seancer, der alle blev livestreamet på facebook, så interesserede kunne følge med fra virksomhederne og stuerne.

Blandt de inviterede var borgmester Anette Mortensen (V), der indledte eftermiddagen med at byde velkommen:

– Temaet for ’Erhvervstræf 2020’ skulle have været ’Forandringsparathed’, og det passer næsten lidt for godt, sådan som 2020 har udartet sig. Corona-krisen har ændret vores måde at være sammen på og ikke mindst rammerne for de fleste virksomheder, og det har givet svære vilkår. Derfor er det vigtigt, særligt i år, at vi anerkender vores virksomheder og iværksættere, selvom vi ikke kan gøre, som vi plejer. Personligt har jeg set frem til i eftermiddag og jeg er glad for, at vi kan afvikle prisuddelingen online samtidig med, at vi passer på hinanden, sagde borgmesteren.
rmh

Læs også:

Vinder af Årets Iværksætterpris 2020: Har skabt liv i den forladte ende af byen

Vinder af Årets CSR-pris 2020: Hædret for integrationsindsats

Vinder af Årets Virksomhed 2020: Danmarks bedste badehotel blev årets virksomhed

Skriv en kommentar