(Last Updated On: 15. august 2019)

Fælles holdbillede fra da SB mødte Karise til sæsonens første venskabskamp den 8. august i år. (Foto: Kristian Pape)

Sport: DBU udnævnte i marts i år Store Heddinge Boldklub til årets sjællandske fodboldklub blandt mere end 370 klubber rundt omkring på Sjælland.

Klubben, som har 300 medlemmer, er nu klar til efterårets sæson, og vil vise at de stadig har fortjent den store ære.

Store Kampdag 31. august

Sæsonen i Store Heddinge Boldklub (SB) blev skudt i gang med fælles træningsopstart og arbejdsdag i weekenden, og allerede i denne uge spiller mange af holdene deres første turneringskampe.

– Den næste store arrangement er Store Kampdag lørdag den 31. august, hvor alle interesserede er inviteret til bold og hygge på banerne ved klubhuset, fortæller formanden Mikkel Hoffmann-Rasmussen.

– Det bliver som sædvanlig en dag med masser af fodbold, musik, konkurrencer, hoppeborg, grill, hygge og besøg fra nogle af klubbens sponsorer. Alle klubbens hold spiller hjemme på dagen, så alle opfordres til at komme og opleve, hvad motion og fællesskab kan gøre ved humøret, lyder tipset fra SB-formanden.

Hvem var det som vandt …

Når man spørger ind til hvorfor SB fra Stevns er blevet Sjællands bedste klub, så skal man presse formanden til at lægge beskedenheden ind i omklædningsskabet.

– Vi vandt bl.a. på grund af vores arbejde med frivillighed, pigefodbold, integration af flygtninge, vores sociale ansvar og den generelle udvikling i klubben. Vi benytter os meget af DBU’s mange tilbud, hvilket selvfølgelig også har spillet ind, lyder svaret.

Ros for flot spil

Så går det nemmere at få at vide hvordan sæsonens første træningskamp gik, som blev spillet den 8. august.

– Vi spiller ofte ”venskabskamp” mod Karise i U12 drenge, da vi kender træneren og afstanden samtidig er overkommelig på en hverdagsaften. Det var en jævnbyrdig kamp, og alle drenge fik efter kampen ros af dagens dommer. Ros for flot spil og god opførsel, slutter Mikkel Hoffmann-Rasmussen.
sky

Skriv en kommentar