(Last Updated On: 25. august 2020)

De fire vindere i Vallø Krolf klubmesterskab 2020. (Privatfoto)

Store Tårnby: For andet år i træk blev det en kvinde, som løb med mesterskabstitlen, da Vallø Krolf torsdag den 20. august afholdt klubmesterskab på krolfbanen ved Vallø Golf.
Kort fortalt er spillet ’Krolf’ en krydsning mellem golf og kroket. Spilleudstyret består af en kølle og en kugle, som skal spilles rundt på en 12 hullers krolfbane med færrest mulige slag.

Selvom banen var godt tør og hård efter mange varme solskinsdage uden en dråbe vand fra oven, blev klubmesterskabet gennemført på bedste vis. Vinder blev Jytte Boye, efterfulgt af Søren Larsen som nummer 2, mens Arne Jensen endte på tredjepladsen og Britta Jensen på plads nummer fire.

– Vi takker vores medlemmer for den store opbakning og hjælp denne dag. Samtidig skal lyde en stor tak til vores sponsorer: SuperBrugsen i Hårlev og Blomsterhuset i Hårlev, siger Bent Sørensen på vegne af bestyrelsen i Vallø Krolf.

Udover Vallø Krolf i Store Tårnby, er der også lokale krolfklubber i Rødvig og i Hårlev, som spiller ved hhv. Sydstevnshallen og Hårlevhallen.
rmh

Skriv en kommentar