(Last Updated On: 6. august 2021)

Se nederst hvem som spiller for DBU’s Oldboys-landshold og for hjemmeholdet

Stig Tøfting bliver Oldboysholdets anfører. Han var kendt som en typisk defensiv midtbanespiller med kraftfulde tacklinger, hvilket foruden kælenavnet “Tøffe” også gav ham tilnavnet »Plæneklipperen«. (Pressefoto)

 

Sport: I anledning af Store Heddinge Boldklubs 100 års jubilæum kommer selveste DBU’s Oldboys landshold og spiller mod de lokale helte.
Det sker på SB’s stadion ved Stevnshallen og Stevnsbadet fredag den 6. august kl. 18:30.

Det er nogle af Danmarks kendte spillere gennem mange år, som tager støvlerne på og kæmper mod et helt særligt lokalt hold, for at fejre klubbens 100 års fødselsdag.
Formanden for boldklubben, Mikkel Hoffmann-Rasmussen, er så begejstret, at han ligner en som kan synge samtlige fodboldsange på én gang; større bliver det ikke.
– Det bliver et brag af en kamp. Og det bliver et kulturarrangement, som ikke har set sit lige. Samme dag slutter vores fodboldskole, og så har vi Åbent Hus inden ’landsholdet’ arriverer i DBU’s spillerbus, fortæller han.
Det Åbne Hus er mellem 14-16 og selve den historiske kamp begynder kl. 18:30.

Noget for autografjægere

Der bliver noget at lave for autografjægere, da DBU stiller med nuværende og tidligere spillere ud fra en bruttotrup som indeholder navne Og i staben bag oldboyslandsholdet er bl.a. selveste Sepp Piontek, der også har meldt sin ankomst.
Blandt oldboys-spillerne er bl.a. Stig Tøfting, som bliver holdet anfører, og så er der navne som bl.a. Søren Colding, Kim Daugaard, Mads Junker, Henrik ”Store” Larsen og Peter Skov Jensen, som senest har spillet for Køge samt Martin Retov, som er nuværende 1. Assistent for Brøndby IF’s førstehold.
Oldboysholdet stiller med 17 spillere.
Dommer bliver Claus Bo Larsen, som har dømt under FIFA og UEFA indtil 2010.

Hjemmeholdet er klar

Mikkel Hoffmann-Rasmussen oplyser, at SB først vælger det lokale holds anfører på selve dagen, så der er mange navne i spil.
Pålidelige kilder mener, at det kunne være en af disse tre navne, som alle enten har spillet som anfører eller stadig er aktive: Jan Nissen, Ole Stig Hansen eller Tobias Frimann.
Der har været lagt et stort arbejde i jubilæumsarrangementet. Klubhusets omklædningsrum er nymalede, Stevns Kommune har lovet at slå græsset dagen før og der er kommet nye sponsorskilte. Kort sagt: shinet op. Og ungdomsspillere er udtaget til boldhentere, og kampen afvikles med rigtig stadionspeaker.
Linjedommere bliver Bill René Hansen og Lars Nordlund, og det er Mikkel Hoffmann-Rasmussen og Nicolaj Frimann som er det lokale trænerteam.
Og så er der udtaget en række ‘små’ spillere, som skal følge de store ind på banen.

Kom i god tid

Det koster 50 kr. at få plads ved sidelinjen for alle over 12 år, og der betales ved indgangen.
Unge fodboldfan under 12 kan heppe med ganske gratis. Efter kampen bliver det muligt at spise sammen med oldboysholdet, men der begrænset antal, og for 200 kr. kan man tilkæmpe sig muligheden for at sidde til højbord med spillere og ledere.
– Det er nok en god idé at komme i god tid for at få en parkeringsplads, lyder rådet fra Mikkel Hoffmann-Rasmussen, som er spændt på at se om den historiske topkamp kan matche eller slå den hidtidige ’stadionrekord’ med 800 tilskuere.

sky

Skriv en kommentar