(Last Updated On: 12. november 2021)
Villaen på Skørpingevej nedbrændte helt, og en omkommet person blev hentet ud fra brandtomten. (Foto: Presse-fotos.dk)

Skørpinge: Årsagen til den brand, der fandt sted om morgenen lørdag den 16. oktober 2021 på en adresse på Skørpingevej, er trods intensive undersøgelser ikke blevet klarlagt.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i dagens døgnrapport.

Ved branden omkom en person, der nu er blevet identificeret som en 64-årig mand fra Polen. Den omkomnes pårørende i Polen er blevet underrettet.

Brandefterforskere fra National Kriminalteknisk Center hos Rigspolitiet, sagkyndige fra Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut har sammen med efterforskere fra Midt- og Vestsjællands Politi undersøgt brandtomten i et forsøg på at få klarlagt årsagen til branden, der kostede den 64-årige polak livet.

Brandårsagen er ifølge tekniske erklæringer uopklaret, men ud fra brandskaderne formodes branden at kunne være opstået i et område omkring en brændeovn, der blev brugt som varmekilde i boligen.

Den 64-årige er ifølge retsmedicinerne formentlig omkommet som følge af røgforgiftning i forbindelse med branden.

De brandtekniske undersøgelser i anledning af branden og de retsmedicinske undersøgelser af den omkomne har ikke vist tegn på, at der kan være foregået noget strafbart hverken i forbindelse med branden eller forud for den 64-åriges død.

Skriv en kommentar