(Last Updated On: 24. oktober 2019)

Fra et tidligere ABC-kursus om foreninger og fællesskab
(Foto: DGI)

Hårlev: Det fleste foreninger vil gerne øge og styrke sit fællesskabet, og nu tilbyder Stevns Kommune og Stevns Frivillighedscenter en seks timers gratis workshop den 29. oktober 2019 kl. 9-15, hvor man kan få værktøjer til at styrke fællesskabet og frivillighed.

Sammen er vi stærkere

Foreningslivet er det sted, hvor man ofte har mulighed for at knytte venskaber, opleve personlige sejre og udvikle sig – fysisk og mentalt.

Det kræver dog, at alle føler sig velkomne og at det er et rart sted at være, fortæller Lena Bach fra Stevns Frivillighedscenter.

– Vi skal skrue op for vores fokus på fællesskabet, den gode velkomst og meningsfuldheden. Det handler ikke om at lave særlige tiltag, men om at forstørre og forstærke det, som vi allerede gør godt i foreningslivet, lyder det fra Lena Bach.

Folk skal komme igen

Workshoppen sætter fokus på elementerne “omkring” aktiviteten, der forudsætter, at medlemmer og frivillige har lyst til at komme igen og nye har lyst til at komme.

– Det er Hanna Christensen, projektleder for DGI’s indsats omkring ABC for Mental Sundhed og Camilla Brusvang, udviklingskonsulent i DGI Storstrømmen, vil inspirere og guide, oplyser leder af fritidsområdet i Stevns Kommune, Yasmina Liv Zacares.

Workshoppen er arrangeret af Stevns Frivillighedscenter og Stevns Kommune i samarbejde med DGI Stortsrømmen.

Workshoppen er for alle, som gerne vil styrke og udvikle fællesskabet i grupper eller foreninger, den er gratis, men tilmeldingen er forpligtende.

sky

 

Skriv en kommentar