(Last Updated On: 15. juli 2019)

Stevns: Weekendens døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands Politi tæller ikke mindre end 9 indbrud og forsøg herpå i forskellige ejendomme rundt omkring på Stevns. Tre af indbruddene er begået i huse i Hellested, tre andre i Store Heddinge, ét i Hårlev, et i Strøby samt et i Valløby.

I Hellested er indbruddene begået i huse på hhv. Drosselvej, Spurvevej og Elverhøjparken.

To af stederne er et køkkenvindue blevet brudt op, i det sidste hus er havedøren brudt op. Der er formentlig anvendt koben eller skruetrækker til formålet.

I to af husene har gerningsmanden været rundt overalt, og adskillige skabe og skuffer er blevet åbnet og rodet igennem.

Ét sted er der stjålet smykker, men eventuelle tyvekoster fra de øvrige to ikke fremgår af politirapporten.

Også i Hårlev, i en ejendom på Femøvej, er et vindue blevet brudt op, og vurderingen er, at den mejselformede ende af et koben er anvendt.

Der har været færden i hele villaen, hvor skabe, skuffer og låger var efterladt åbne. Det samme gælder terrassedøren, som indbrudstyven formentlig har anvendt som udgang.

Adresserne i Store Heddinge tæller Hanekjær, Rødsvingel og Sirgræsvej, hvor indbrudstyven ligeledes har rodet skabe og skuffer igennem.

Èt sted er en havedør brudt op med en skruetrækker. Samme redskab er brugt til at bryde et vestvendt vindue op i et af de øvrige huse, mens der ifølge politirapporten formentlig er skåret hasper over til hoveddøren ved det sidste.

Der er stjålet Euro, smykker og Brobizz fra den ene adresse, men hvad der eventuelt er stjålet de øvrige steder er ikke anført.

På Strøby Bygade i Strøby har indbrudstyven forsøgt at få adgang til huset ved at brække en vindueskarm op ind til spisestuen, dog uden at lykkes i sit forehavende.

Politirapporten oplyser, at vedkommende er kørt derfra på cykel.

Endelig har der været indbrud i en ejendom på Møllerækken i Valløby, hvor et stuevinduer er brudt op.

Der har også her været færden i hele huset, men hvorvidt der er stjålet noget, fremgår ikke af politirapporten

Indbruddene er alle begået på et tidspunkt i dagene den 10. juli til den 14. juli, i Valløby er tidsrammen dog 4.-13. juli.
rmh

Skriv en kommentar