(Last Updated On: 23. marts 2020)

Som det fremgår af dette planlægningskort, skulle borgere i både Rødvig og Store Heddinge have fået de nye affaldsbeholdere.

Stevns: Det er ikke alt, som corona-krisen stopper, og den planlagte levering af nye affaldsbeholdere er indtil videre i fuld gang.

Sorteringsnet i restordre

Sammen med de nye beholdere får hver husstand leveret en startpakke, der består af: Madspand, med dertilhørende madposer, sorteringsnet, sorteringsvejledning og magnet.

– Den eneste udfordring er sorteringsnettene, oplyser centerchef Teknik & Miljø, Birgitte J.T.K. Nielsen, og giver denne forklaring:

– Sorteringsnettet er produceret i Kina, og er derfor i corona-karantæne. Derfor vil sorteringsnettet blive efterleveret, lige så snart vi modtager det. Som det er nu, er leveringen af sorteringsnettet det eneste, der er påvirket af corona-virussen. Alt andet forløber som planlagt. Det kan selvfølgelig være, at det ændrer sig, men lige nu er dét meldingen, lyder det.

Haveaffald afhentes

Til gengæld er alle bebudede planlagte arrangementer, hvor kommunen ville fremvise de nye beholdere, aflyst i Hårlev, Store Heddinge og Rødvig.

På plussiden fortæller Birgitte J.T.K. Nielsen, at afhentningen af forårets haveaffald forløber som planlagt.

Og det kan der nok være brug for i disse corona-tider, hvor rigtigt mange er hjemme og har tid til at smukkesere haverne. Afhentningen starter 1. april, og det er ingen aprilsnar. Man kan se på kommunens hjemmeside, hvornår haveaffaldet hentes hvor.
sky

Skriv en kommentar