(Last Updated On: 18. marts 2020)

Corona: Et af de mest brugte ord på Stevns er for øjeblikket “Aflysning”.

Det skyldes naturligvis regeringens påbud og henstilling til at arrangementer med mange forsamlede aflyses for at mindske risikoen for coronasmitte.

Genbrugspladsen er lukket

For eksempel er ARGO overgået til nødberedskab, som følge af Corona-virus fra den 13. marts. Det betyder, at alle genbrugspladser lukker indtil videre fra den 13. marts og frem til den 30. marts, herunder også for døgnåben adgang.

Der nødåbnes fire pladser, Kalundborg, Køge, Roskilde og Torkilstrup, mandag, onsdag og fredag kl. 9-11, for erhvervskunder. Første gang mandag den 16. marts.

Det betyder blandt andet, at det affald, man som privatperson tidligere afleverede på genbrugspladsen, skal opbevares derhjemme indtil konditionerne er anderledes positive.

Et udsnit af aflysninger

Her er en oversigt med andre af de mange aflysninger. Har man noteret en generalforsamling, bestilt billet til f.eks. biografen eller en koncert, så er det nok en god idé at kontakte foreningen eller arrangøren.

Udvalget for Stevns Verdensmål har besluttet at rykke inspirationsdagen om verdensmål den 21. marts på Store Heddinge Skole. En ny dato meldes ud, når der er kommet overblik over situationen med coronavirus.

Snurretoppen aflyser alle forestillinger fra og med den 12. marts og frem til den 30. marts.

Spilledåsens koncert med Tiptoe Bigband 17. marts, kl. 20 i Snurretoppen er aflyst, og udskudt til 2021.

Ældresagen, Store Heddinge lokalafdeling aflyser internetcafe og årsmøde onsdag den 18. marts i Sydstevnshallen kl. 14.

Hårlev Borger og Erhvervsforening aflyser den planlagte generalforsamling onsdag den 18. marts på frivillighedscenteret i Hårlev,

Stevns Lokalhistoriske Arkiv lukker foreløbig i 14 dage indtil mandag den 30. marts. Generalforsamlingen mandag den 16. marts er aflyst. Arkivet kan stadig kontaktes på mail: adm@stevnslokalarkiv.dk

Bestyrelsen i Stevns Amatør Scene har besluttet at udsætte forestillingen “Barselstuen”, der skulle have haft premiere den 20. marts, på ubestemt tid.

Stevns Erhvervsråd har også aflyst deres årlige generalforsamling og Erhvervstræf den 24. marts.

Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening har aflyst deres generalforsamling den 17. marts.

Østsjællands Museum har valgt at aflyse alle arrangementer og aktiviteter herunder de guidede ture, undervisning og vores foredragsrækker med bl.a. Thomas Ubbesen den 19 marts og Iben Bjørnsson den 26. marts. Udstillingerne åbner, indtil videre, som planlagt: Stevnsfort den 1. april og Geomuseum Faxe den 4. april.

Store Heddinge Gymnastikforening aflyser gymnastikopvisning i Stevnshallen den 21. marts.

Foreningen Tryggevælde- og Stevns Ådals Bevarelse aflyser foredrag med Ella Pedersen om Naturpark Åmosen og efterfølgende generalforsamling. Arrangementet vil blive gennemført senere.

Museumsforeningens generalforsamling 16. marts kl. 19 på Østsjællands Museum i Faxe aflyses og udsættes til senere.

Stevns Orientering aflyser de sidste fire løb fra 15. marts til 5. april.

DF-Stevns har besluttet at aflyse og udskyde lokalafdelingens generalforsamling 14.marts kl. 19 i Store Heddinge.

Stevnsfesten med Abbatizers i Hårlevhallen lørdag den 21. marts er som følge af de anbefalinger regeringen og sundhedsmyndighederne har udstedt udsat og flyttet til lørdag den 5. september.

Fishing Zealands foredrag om havedørreder, som skulle have fundet sted på Rødvig Kro- og Badehotel den 17. marts er aflyst. Alle der har købt billet, bliver kontaktet direkte pr. mail af Rødvig Kro og Badehotel. Der inviteres til et nyt foredrag i løbet af efteråret.

Hellested forsamlingshus aflyser det årlige og meget traditionsrige loppemarked den 4. – 5. apr. udsættes til senere på foråret.

 

 

Skriv en kommentar