(Last Updated On: 11. april 2019)

Sognepræst Camilla Maya Saaskin Diderichsen har fået nyt virke i Adventskirken i Valby. (Privatfoto)

Endeslev/Himlingøje/Vråby: ’Vi har i vores sogn længe været så heldige at have en fantastisk præst, hvis lige det bliver svært at finde’, skriver Marianne Skettrup fra menighedsrådet i Enderslev i en pressemeddelelse til Stevnsbladet.

Videre står der:

’Camilla har videreformidlet så meget til os både i form af de fantastiske prædiker, som er vedkommende og personlige på samme tid men også gennem hendes ikke dømmende åbenhed, hvor hun har åbnet både sit hjem og kirken for nye arrangementer og gennem sin tro, styrke og mod har fået vilje til at ville hjælpe dem i sognet, der virkelig har brug for hjælp. Jeg føler at det, at hun personlig har levet alt dette gør, at den kristne tro i sognet er blevet styrket. Vi er mange, der er triste ved at skulle undvære hende som vores præst i sognet, men samtidigt vil jeg ikke kunne andet end glæde mig over, at den tro, kærlighed og håb der flyder gennem hende nu kan inspirere og styrke endnu flere andre mennesker i hendes nye sogn’.

Der afholdes afskedsgudstjeneste og efterfølgende reception for sognepræst i Enderslev, Vråby og Himlingøje Sogn, Camilla Maya Saaskin Diderichsen, den 28. april kl. 10.30 i Enderslev Kirke.

Skriv en kommentar