(Last Updated On: 24. november 2019)

Her ses U16 drengene, som er ubesejret i eliterækkens efterårsturnering. (Foto: AIK 65 Strøby)

Strøby Egede: DBU’s efterårsturnering er slut og nu venter der en fortjent, lang vinterferie med nedsat aktivitet for nogle af holdene fra AIK 65 Strøby.

Det gælder blandt andet de to herreseniorhold, der holder pause frem til 21. januar og indtil da kan lune sig ved nogle flotte placeringer.

Topplaceringer for seniorerne

Serie 2-holdet ligger på førstepladsen i deres pulje og kan se tilbage på et efterår med 8 sejre, 2 uafgjorte og et enkelt nederlag.

Nicklas Mosegaard, der er holdets træner, udtalte i begyndelsen af sæsonen, at dette år ville have fokus på udvikling frem for resultater. Det gjorde han ikke mindst, fordi en del af klubbens drenge fra årgang ’01 og ’02 vendte tilbage til klubben efter et år i efterskolernes tegn. Med opstart i seniorafdelingen, skulle de stille og roligt indsluses på et allerede talentfuldt seniorhold.

Serie 4-holdet er næsten lige så godt kørende og ligger på andenpladsen i deres pulje efter 8 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag. Også på dette hold er der ifølge Nicklas Mosegaard masser af niveau at spore hos spillerne. Målet er derfor oprykning til serie 3 næste år.

På kvindesenior har der været lidt tilgang, hvilket formodentlig er medvirkende til, at holdet gør herrerne kunsten efter og har indtaget førstepladsen i deres pulje efter 7 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag.

Det bevirker, at de til foråret rykker op i mesterrækken. Holdet kan ifølge holdlederen Conni Olsgaard stadig bruge flere spillere – både unge og ældre piger er hjerteligt velkomne. Oldgirls-holdet sluttede i øvrigt på en fin tredjeplads i deres pulje. Også her er der ledige pladser på holdet, uanset om man ønsker træning, blot kampe i vinterbold og/eller turneringskampene til foråret.

U16 også på førstepladsen

Det er ikke bare på seniorholdene, at klubben kan præstere topplaceringer.

I forsommeren blev klubbens U16-drenge tilmeldt en af eliterækkerne. Nærmere bestemt Øst 2. Da det er første gang, at holdet spiller på dette niveau, var forventningen, at de ville kunne ligge i midten af rækken eller måske endnu lavere efter efterårsturneringens afslutning. Sådan blev det ikke.

De ligger på førstepladsen og er gået ubesejret igennem turneringen efter 5 sejre og 3 uafgjorte kampe.

Holdets træner, Martin Herner Hansen, er imponeret over drengenes indstilling og fremhæver, at det flotte resultat især skyldes, at de har rykket sig som et hold, snarere end enkeltmandspræstationer.

– Turneringens første kamp bød på kørsel med DBU-bus til udeholdet, Elite Bornholm, i Rønne, hvilket uden sammenligning er den længste transporttid, holdet nogensinde har haft til en udekamp, udtaler træneren.

De voksne omkring holdet besluttede, at den skulle have fuld gas på alle parametre, for det er noget særligt, at et ungdomshold fra en landklub som AIK 65 Strøby kan være med på dette niveau. Det er dog sket én gang før for et par år siden med ’02-årgangen. Det har resulteret i at der blev fundet sponsorer – Køge Byg, Blomsterpigerne, MM Software og Qanto – så holdet nu er topekviperet til deres videre færd i østrækken, som starter op igen til foråret.

Skriv en kommentar