(Last Updated On: 14. december 2021)

Og julemanden kommer lørdag den 18. december

Så’ det jul igen: Sidste december kunne det traditionelle juletræssalg fra fodboldklubben AIK 65 Strøby ikke finde sted ved indgangen til Solgårdsparken ved Stevnsvej i Strøby Egede.

Dengang var KLAR Forsyning ved at anlægge regnvandsbassiner, som nu er færdige, og derfor kan de friske grønne træer igen lyse op og købes til de mange stevnske hjem.

(Arkivfoto)

Flere P-pladser

Overskuddet af salget af juletræer går til fordel for klubbens Børne og ungdomsspillere, fortæller Johnny Thorsen fra AIK s bestyrelse.

– I 2020 havde vi en mindre tilbage gang i salg og omsætning, om det skyldes, at vores stade var flyttet væk fra hovedåren imellem Køge og Stevns eller det var pandemien er svært, at sige, men nu er vi heldigvis tilbage i vante opgivelser og siden, at vi har været her sidst, er P-forholdene blevet udvidet, siger tovholderen for juletræssalget under AIK 65 Strøby.

Rullende julekane

Johnny Thorsen lover, at servicen i år er opgraderet.

– Ud over at kunne få leveret sit juletræ på matriklen, så vil den rullende julekane have et mindre sortiment med når man kommer forbi og der vil også være mulighed for, at få sat en fod på, så der er ”fod” på julen lige fra start, og for at leve op til bæredygtighed kan man også få hentet sit udtjente juletræ til næste år, forklarer Johnny Thorsen.

Dette er dog et tilbud der primært henvender sig til pensionister og gangbesværede. Ønsker man at benytte dette fantastiske tilbud bedes man kontakte ansvarlig for AIK 65 Strøby s juletræssalg på 60183212 eller sende en mail på: mraik@hotmail.com

Det er vigtigt at man oplyser en ca. højde på træet og så vil julemanden kommet med 3 forskellige størrelser.

Godteposer til børnene

Hvis der noget der kan drille, så er det, at få juletræet i lod, ved Johnny Thorsen, men det er der råd for.

– Dette problem afhjælper vi med vores fødder, altså juletræsfødder i træ, der sættes op i træet med en lodret dorn. Folk som allerede har denne fod, skal bare huske, at oplyse om dette, så borer vi et lodret hul op i stammen, siger han og henviser dermed til at genbrug er godt og miljøbesparende.

Corona-aflysningerne dominerer julearrangementer, og også AIK 65 har måttet aflyse deres sædvanlige julehygge i Strøby Idrætscenter, men man kan heldigvis ikke aflyse julemanden.
Så lørdag den 18. december vil AIK 65 Strøby s juletræssalg få besøg af selve julemanden, der vil dele godteposer ud til børnene imellem kl. 11 til 13.

Ud over juletræer, så sælges der også fødder til træerne samt pyntegran, og på åbningsdagene er det forældre til klubbens Børne og ungdomsspillere som vil betjene klubbens kunder og et eventuelt overskud vil gå til AIK 65 Strøby s børn og unge.

Der er for øjeblikket blot åben lørdag og søndag fra kl. 10-17, men jo tættere vi kommer juleaften, vil de frivillige også tage hverdage i brug.
sky

Skriv en kommentar