(Last Updated On: 22. april 2015)

Columbine RyserStortalentet Colombine Ryser fylder ikke meget fysisk på en fodboldbane, men hvad hun mangler i fysik erstattes af et kæmpetalent. (Foto: Johnny Thorsen)

STRØBY: AIK 65 Strøbys U-9 piger – med stortalentet Colombine Ryser i spidsen – optræder lørdag på DR1, når Brøndby IF 3F-ligaholdet løber på banen i Champions League-semifinalen mod tyske Frankfurt.

AIK 65 Strøbys U-9 piger har tidligere været i Brøndby i forbindelse med Champions League, hvor pigerne deltog i en opvarmningsturnering inden hovedkampen på Brøndby stadion. I turneringen mødte AIK 65 Strøby så stærke klubber som Brøndby IF, Ølstykke FC og Allerød BK. AIK 65 Strøby vandt alle kampe, der gik ikke et eneste mål ind og Camilla Andersen blev topscorer med tre mål.

AIK’s U-9 piger har igennem vinteren deltaget i bl.a. DBU’s indeturneringer, hvor holdet både har ligget i niveau 1 og 3. Mellem jul og nytår var holdet i Vigerstedhallen, og her vandt holdet Kværkebys turnering foran FK Sydsjælland 05.

Nu kan pigerne så opleves live på DR1, når der lørdag den 25. april fløjtes op til semifinalen i Champions League for kvinder. Både søskende og forældre er inviteret gratis med på stadion.

Skriv en kommentar