(Last Updated On: 9. september 2021)

Dækflip, fællesskab og ’Walk & Talk’ med lokalpolitikere

Store Heddinge: På søndag formiddag den 12. september mellem klokken 9 og 13 er der stort arrangement på boldbanerne ved Stevnshallen, med motion og fællesskab som de to centrale emner.

’Walk – Work – Eat – Repeat’ (Gå – Arbejd – Spis – Gentag, red.), hedder det lokale event, og arrangøren bag er mental og fysisk træner, Magnus Brodka, der til daglig har selvstændig virksomhed med hold- og individuel træning i Store Heddinge.

Mental og fysisk træner, Magnus Brodka, er initiativtager til en søndag formiddag med fællesskab og masser af motion. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Alle – ung som gammel, i form eller det modsatte – er meget velkomne til at lægge vejen forbi boldbanerne og prøve kræfter med forskellige udendørs aktiviteter.

– Du vil både få mulighed for at samle en masse skridt undervejs, prøve kræfter med en lang række fede udendørs øvelser med råt udstyr – naturligvis med grundig instruktion – samt få nogle fantastiske timer, hvor du vil mærke, hvordan et aktivt fællesskab utvivlsomt gør en kæmpe positiv forskel i vores oplevede trivsel som mennesker, fortæller Magnus Brodka.

Udover en 800 meter lang rute til gåture og løb, dækflip samt andre fysiske udfordringer, vil der også være boder med inspiration, og mulighed for at købe mad og drikke hos Store Heddinge Boldklub.

Gåtur med politikerne

Magnus Brodka har også kastet stafetten videre til de lokale politikere, som denne formiddag får mulighed for fire timers Walk and Talk, sammen med alle dem, der skal til stemmeurnerne, når der den 16. november er kommunalvalg.

– Jeg gider ikke selv at gå til de almindelige valgmøder, men det her er en anden og rigtig god måde at samle folk på – og så tænker man også bedre, når man går, konstaterer Magnus Brodka.

Det koster 75 kroner at være med, børn under 10 år er gratis og tilmelding er nødvendig via facebook, eventet hedder ’Walk – Work – Eat – Repeat’, hvor man også kan læse mere om aktiviteter, betaling mm.

Er du som virksomhed eller relevant privatperson, interesseret i at komme med en stand eller lignende på dagen, så skriv via Facebook siden, til Magnus Brodka – Mental & Fysisk træner. Den gode stemning vokser når vi er flere, så du er meget velkommen.
rmh

Skriv en kommentar