(Last Updated On: 26. maj 2020)

Omend det bliver i en reduceret udgave med færre aktiviteter. Tilmeldingen åbner på tirsdag den 2. juni kl. 10.

De udendørs aktiviteter ved Stevns Naturcenter kan fint gennemføres. Bl.a. aktiviteten ’Fossiler og natur ved Stevns Klint’, hvor deltagerne både skal banke på kridtsten og lære om plante- og dyrelivet ved klinten. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Stevns: Situationen med corona har også haft betydning for årets Aktiv Sommer program. Nogle af de ellers planlagte aktiviteter bliver i år aflyst, mens andre stadig er mulige at gennemføre.

Programmet for Aktiv Sommer 2020 ligger nu klar på kommunens hjemmeside, stevns.dk, men bliver i år ikke omdelt på skolerne.

I programmet er samtlige aktiviteter listet, både dem, der gennemføres og de aktiviteter, som er blevet aflyst. Således bliver der for eksempel ingen aquacamp i Stevnsbadet i år, ligesom gymnastik, westernridning, floorball og golf også er at finde blandt de 20 aflyste hold fordelt på i alt 14 aflyste aktiviteter.

Heldigvis er der 20 andre aktiviteter, som godt kan lade sig gennemføre. Langt de fleste er udendørs og tæller både badminton og tennis samt natur og dyreliv. Man kan også bruge sine kreative sider på f.eks. billed- eller skriveaktiviteter – eller filosofere over Peter Plys. Og så bliver flere aktiviteter på og ved havet gennemført, blandt andet DGI’s Ocean Rescue Camp og forskellige fisketure. Endvidere er der mulighed for at blive klogere på så vidt forskellige emner som affald og papegøjer.

Først-til-mølle

Årets Aktiv Sommer vil naturligvis følge myndighedernes anbefalinger og retningslinjer, hvilket har medført betydeligt færre aktiviteter og desuden et begrænset antal pladser. Der henstilles derfor til, at man ved tilmelding også tænker på at give sine kammerater muligheden for at deltage.

Tilmeldingen til årets Aktiv Sommer åbner tirsdag den 2. juni kl. 10 og lukker igen søndag den 14. juni 2020 ved midnat.

Tilmelding kan kun ske online og foregår via stevns.dk og foregår efter ’først til mølle’-princippet.

Skulle det blive nødvendigt at melde afbud, så gør det gerne i god tid, da det kan give en anden mulighed for at deltage i stedet. Vær opmærksom på, at afbud skal ske til kontaktpersonen på aktiviteten og at deltagergebyret ikke refunderes.

For at kunne deltage, skal man være i alderen 6-18 år og bo i Stevns Kommune.

I årets program tages der forbehold for corona-situationen, og således afholdes Aktiv Sommer under forudsætning af sundhedsmyndighedernes godkendelse og anbefalinger. Ændringer og aflysninger kan forekomme.
rmh

Skriv en kommentar