(Last Updated On: 24. februar 2020)

Sidste år var der også madskole for kreative og sunde børn.

Stevns: Selv om det er vintervejr, så er det igen tid for alle foreninger, aktører med flere, at tænke på Aktiv Sommer 2020.

Næsten 1000 børn deltog i 2019

I 2019 kunne Stevns Kommune tilbyde 49 forskellige aktiviteter fordelt på i alt 52 hold.

Hele 953 tilmeldinger løb det i alt op i, hvilket må siges at være en succes, som Stevns Kommunes Kultur & Fritid håber at kunne gentage igen i år.

– I Stevns kommune anerkender vi de frivilliges store indsats, der skal derfor lyde en stor tak til alle der hidtil har været med til at gøre sommerferierne sjove, spændende, udfordrende og ikke mindst aktive for alle vores skolesøgende børn, lyder det fra Tina Madsen fra Kultur og Fritidsforvaltningen i Stevns Kommune.

Måske nye medlemmer

Stevns Kommune håber igen i år at kunne tilbyde de stevnske børn en bred pallette af sjove sommerferieaktiviteter, og opfordrer derfor alle foreninger og andre, til at tænke anderledes, kreativt og ikke mindst i børnehøjde.

– Aktiv Sommer er en enestående mulighed for at gøre reklame for foreningens aktiviteter og oplagt mulighed for at hverve nye medlemmer, siger Tina Madsen.

Og det er såre enkelt. Man tilmelder sin aktivitet via tilmeldingsblanketten på www.stevns.dk, og tilmeldingsfristen er den 31. marts.

Klar til at hjælpe

Torsdag den 5. marts fra kl. 10-17.30 står Tina Madsen og hendes kolleger klar i borgerservice til at hjælpe med at udfylde tilmeldingsblanketten og besvare eventuelle spørgsmål.

Og hvis man ikke når forbi Rådhuset, er der også rig mulighed for at kontakte folkene bag Aktiv Sommer frem til kl. 20 samme dag på tlf. 20357747 / 29293295

Er ovenstående dato ikke ideel, kan man altid kontakte Tina Madsen og kolleger på kultur-fritid@stevns.dk

sky

 

Skriv en kommentar