(Last Updated On: 18. januar 2022)

Så er det igen tid for alle foreninger, aktører med videre at tænke på Aktiv Sommer.

Biavler for en dag har flere år i træk været på Aktiv Sommer-programmet. (Foto: Stevns Kommune)

Stevns: I 2021 kunne Stevns Kommune tilbyde 38 forskellige aktiviteter fordelt på i alt 66 hold. 1007 tilmeldinger løb det i alt op i, hvilket må siges at være en succes, som Stevns Kommune håber at kunne gentage igen i år.

– I Stevns kommune anerkender vi de frivilliges store indsats, der skal derfor lyde en stor tak til alle der hidtil har været med til at gøre sommerferierne sjove, spændende, udfordrende og ikke mindst aktive for alle vores skolesøgende børn, lyder det fra Yasmina Liv Zacares, leder af fritidsområdet i Stevns Kommune.

Hun håber, at Stevns Kommune igen i år kan tilbyde kommunens børn en bred palet af sjove aktiviteter og opfordrer derfor alle foreninger, aktører m.m. til at tænke anderledes, kreativt og ikke mindst i børnehøjde.

– Aktiv Sommer er en enestående mulighed for at gøre reklame for foreningens aktiviteter og måske kunne hverve nogle nye medlemmer. I tilmelder jeres aktivitet via tilmeldingsblanketten på stevns.dk, oplyser Yasmina Liv Zacares.

Tilmeldingsfristen for at melde aktiviteter ind er torsdag den 31. marts 2022.

Spørgsmål til Aktiv Sommer kan rettes til Fritid på e-mailen kultur-fritid@stevns.dk.

– Endvidere vil der være mulighed for at mødes med os torsdag den 3. februar fra kl. 14-18 i Stevnsbadet, Parkvej 2, 4660 Store Heddinge. Her vil vi være behjælpelige med at udfylde tilmeldingsblanketten og besvare spørgsmål, slutter Yasmina Liv Zacares.

Skriv en kommentar