(Last Updated On: 1. november 2019)

Duoen Thorshøj/Winther. Det er Jeppe Thorshøj Kristiansen (tv) og Henrik Winther Nielsen, som underholder i Enderslev Præstegård tirsdag den 12. november kl. 19-20:30. (Privatfoto)

Enderslev: Har man fulgt sognepræst Ida Sechers musikarrangementer siden hun i september i år tiltrådte stillingen for Enderslev, Vråby og Himlingøje kirkesogne, så ved man, at hun foruden sit kirkelige arbejde, har gjort sig umage med at åbne kirkerummet med musik.

Det sker igen i Enderslev præstegård tirsdag den 12. november 19-20.30.

Besøg udefra

På de kanter af Stevns er det ikke uvant at Enderslev Rytmiske Kor medvirker ved gudstjenester under ledelse af den eminente dirigent Otto Laust.

Men denne gang kommer der besøg i novembermørket af de to musikalske soulmates, Jeppe Thorshøj Kristiansen og Henrik Winther Nielsen.

Henrik Winther Nielsen er sognepræst Frederiksborg Slotskirke, og Jeppe Thorshøj Kristiansen er pædagog og musiker fra Helsingør, og så er han bl.a. med i Danmarks største kopiband „Læderhalsene”.

Musikalsk duo

Den umage duo har gennem årene spillet sig ind på hinanden, og glædes ved Beatles, Depeche Mode og i sange, som det er krævende at få til at lyde af noget på to akustiske guitarer, fortæller de.

Derfor er det et uforudsigeligt katalog, de har fået stablet på benene med sange af bl.a. Stevie Wonder, Radiohead, David Bowie, Bee Gees, Beatles, Pink Floyd, og nogle danske sange, som har fundet nåde for vores meget kritiske ører.

– Vi håber, at I får fornøjelse af vores umage buket af sange, siger de.

Øl til musikken

De spiller og synger i Enderslev præstegård den 12. november kl. 19, og Ida Secher har lovet, at der undervejs serveres et glas vin, en øl eller sodavand.

Arrangementet er gratis.

sky

 

Skriv en kommentar