(Last Updated On: 25. maj 2018)

Bygningen til venstre for Aldi husede før Bent Møller Møbler, og det er på dette område at Aldi planlægger udvidelse af forretningen i Store Heddinge, som vil medfører flere arbejdspladser til kommunen. (Foto: Klaus Slavensky)

Store Heddinge: Julen 2017 glemmes ikke så let hos Bent Møller Møbler.

Den kendte møbelforretning fik opsagt sit lejemål på Rengegade med kort varsel, og alt skulle ryddes på få uger. For udlejer havde lavet aftale med Aldi om udvidelse.

10 nye medarbejdere

Bent Møller Møbler ligger i dag på Nytorv i Store Heddinge, men udvidelsen af Aldi trækker ud på sjette måned.

Men det skyldes ikke at Aldi har droppet projektet, oplyser ejendoms- og udviklingschef Peter Bremer:

– Alle planer er godkendt af hovedkoncernen i Tyskland. Vi forhandler stadig med udlejer, og jeg forventer at det falder på plads senest i august i år, siger Peter Bremer, som oplyser at der er finansielle detaljer som skal justeres.

– Men vi fastholder udvidelsen, som vil give omkring 10 nye medarbejdere, og vi indfører vores nye bæredygtigt indkøbskoncept.

Udbygningen af Aldi i Store Heddinge vil dog næppe være tilendebragt i 2018.

Ombygning tager måneder

Først skal Stevns Kommune gennemføre høring og lokalplan for området, hvilket ifølge centerchef for Teknik og Miljø, Birgitte J. T. K. Nielsen, vil tage mindst syv måneder.

– Aldi står selv for at udarbejde oplægget til lokalplanen, så de igangsætter selv tidsforløbet, oplyser centerchefen, og forklarer, at materialet skal både i høring og for et borgermøde; der skal udarbejdes en hvidbog og indhentes og bearbejdes høringssvar før Plan, Miljø og Fritidsudvalget kan vedtage planen, hvortil skal lægges fire ugers klagefrist.

Så det bliver snarere 2020 end 2019 før Aldi kan indvie ombygningen og faldbyde spændende åbningstilbud.

sky

 

Skriv en kommentar