(Last Updated On: 17. september 2020)

Ideerne var mange og kreative, da forfatter og debattør Signe Wenneberg lørdag ledte deltagerne i Verdensmålsudvalgets noget amputerede inspirationsdag gennem hele to foredrag

Af Henrik Fisker

Signe Wenneberg leverede hele to underholdende foredrag med mange pointer for de 35 deltagere i inspirationsdagen. (Foto: Henrik Fisker)

Store Heddinge: Visionsdagen om, hvordan man forvandler FN’s 17 verdensmål til hverdagsmål i Stevns Kommune, har haft nogle større bump på vejen. Egentlig skulle den være holdt en lørdag i marts, men det var kort efter, at statsministeren havde lukket samfundet ned på grund af coronasmitten. I stedet blev den udsat til efter sommerferien, og da dagen endelig oprandt i lørdags, var der kun tilmeldt omkring 35 deltagere plus repræsentanterne fra kommunen.

Måske var det frygten for coronasmitten, der havde holdt folk borte fra arrangementet i Store Heddinge Skoles store hal, hvor der ellers var gjort alle tænkelige foranstaltninger for at undgå smittespredning. Det indebar bl.a., at de planlagte boder og stande, hvor lokale virksomheder og foreninger kunne vise, hvordan de arbejder med verdensmålene, var strøget af programmet, og det samme var den planlagte workshop, hvor deltagerne i grupper skulle definere, hvordan de ønskede at nå frem til en mere bæredygtig fremtid.

Læs mere fra inspirationsdagen i ugens udgave af Stevnsbladet.

Skriv en kommentar