(Last Updated On: 2. juni 2020)

Vejret artede sig, da Vallø Golfklub med forsinkelse afviklede åbningsmatch Kr. Himmelfartsdag. (Privatfoto)

Store Tårnby: Åbningsmatchen i Vallø Golfklub har siden april været udsat på grund af situationen med corona, men Kr. Himmelfartsdag blev dagen, hvor matchen endelig blev afviklet. Det gældende forsamlingsforbud betød en anderledes afvikling end vanligt, altså uden at deltagerne mødtes i gården før turneringsstart og efter afsluttet spil.

Alligevel mødte 106 glade golfspillere frem til åbningsmatch i Vallø Golf den 21. maj.

– Vores Greenkeepere havde forud for matchen gjort et godt stykke arbejde, så banen stod knivskarpt. Fairway og greens var nyklippede. Der var derfor også flere spillere, som kom ind med pæne scores, oplyser Kirsten Winther-Olsen, direktør i Vallø Golfcenter.

Efter turneringen var det muligt at købe mad og drikke i Vallø Spisehus. Jens Janniche havde tændt grillen, så der duftede dejligt i gården.

– Thomas Mortensen sponserede præmierne til de to bedste i hver række. 5.-pladsen blev sponseret af X-pert Tool ved Jørgen Helt. Præmien på tættest på flag på hul 15 var sponseret af Christian Lyhne. Tusind tak til sponsorerne for støtte. I er med til at gøre det hele lidt sjovere, lyder det fra Kirsten Winther-Olsen, der også sender en stor tak til alle deltagerne, og hun glæder sig til, når alle igen kan forsamles og hygge efter turneringerne.

Resultater

A-rækken spillede slagspil, og rækken blev vundet af Michael Holm med Mikkel Nielsen på en flot 2.-plads, begge i netto 68 slag. På netto 69 slag kom Morten Bense og Christian Pedersen på henholdsvis 3.- og 4.-pladsen, mens Mikkel Holm endte på en 5.-plads i netto 71.

B-rækken spillede stableford, og her vandt Benny Sørensen med 37 point, nr. 2 var Ken Jensen med 36 point, nr. 3 blev Steen Olsen med 35 point og på henholdsvis 4.- og 5.-pladsen kom Martin Kent og Charlotte Larsen med hver 34 point.

C-rækken spillede også stableford. Rækken blev vundet af Johnny Madsen med 37 point, nr. 2 Per Hansen med 36 point. På 3.-, 4.- og 5.-pladsen kom Lene Mørkholt, Claus Hjorth og Bente Pihl med hver 35 point

Der blev også spillet Pink Cup, og her blev der i alt samlet 4.150 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.

Skriv en kommentar