(Last Updated On: 9. november 2020)

Nummer 6 blev holdet med Ole Jørgensen, Jens Kure, Mia Quorp og Karin Pedersen. (Privatfoto)

Store Tårnby: Lørdag den 31. oktober mødtes 62 golfspillere til afslutningsturnering i Vallø Golf.

– Vejret var efter årstiden ok – efterårsvejr med snuskregn på første del af runden, men stort set ingen vind. På grund af Corona-restriktioner var det med løbende start, så vi på intet tidspunkt var flere forsamlede end tilladt, fortæller Louise Ploug Østermark fra Vallø Golfcenter A/S.

Der blev spillet Texas Scramble, som er en holdturnering, hvor der spilles med alternative regler med bl.a. kast af bold på de fleste huller. Det var på forhånd aftalt, at der var præmier til de hold, der endte som hhv. nr. 1, 6, 11 og 16.

– Det er en rigtig social turneringsform, og der blev hygget rundt på banen på trods det våde efterårsvejr, siger Lousie Ploug.

Turneringen blev vundet af Kenn Glensvig, Jeff Hansen, Patrick Jensen og Mathias Høst. Præmierne til de heldige var rigtig god vin leveret af Børge Larsen.

Der var også præmier til dem, der var tættest på flaget på hul 2 og 15. Her var det Søren Mac Holst på hul 2 og Jeff Hansen på hul 15. Præmierne for tættest på hullet blev sponseret af Kim Dahl fra Mandela Organic.

Efter turneringen serverede Vallø Spisehus en lækker mørbradgryde og der blev hygget med dem, man havde spillet sammen med.

Selv om det var afslutningsmatch og dermed årets sidste turnering, er sæsonen ikke slut, for i Vallø Golf spilles der året rundt.

Skriv en kommentar