(Last Updated On: 27. november 2014)

Politiskilt-SPOTHÅRLEV/VALLØBY: Kl. 03.05 natten til onsdag den 26. november modtog politiet den første henvendelse fra borgere på Maglehøjvej, Hårlev, og Boelskovvej, Store Heddinge, om at en fremmed bil pludselig var kørt ind til anmeldernes bopæl, men personerne blev overraskede, da beboerne gav sig til kende.
Politiet fik samlet så mange oplysninger om den anvendte bil, at politiet senere fik kontakt med bilen i Valløby-området, men føreren forsøgte at køre fra politiet.
Efter en kort biljagt standsede bilen, og tre personer flygtede til fods fra stedet. Det lykkedes dog inden for de næste ca. 20 minutter at finde alle, som blev anholdt på grund af mistanke om tyveri.
De anholdte var en 14-årig dreng fra Karise, en 19-årig mand fra Slagelse og en 20-årig mand fra Vemmelev. Ved undersøgelse af deres bil fandt politiet en GPS, som de ikke kunne redegøre for, og som viste sig at være stjålet fra en bil på Maglehøjvej, Hårlev. Den 14-årige blev dog kort afleveret afhentet af personale fra det opholdssted, hvor han bor, da han ikke kan sigtes eller straffes, idet han er under den kriminelle lavalder på 15 år. De øvrige anholdt er fortsat i politiets varetægt, medens politiet undersøger deres færden på Stevns.

Skriv en kommentar