(Last Updated On: 24. februar 2020)

Strøby Egede: En 25-årig kvinde fra Strøby Egede ringede torsdag den 20. februar kl. 10.23 til politiet for at anmelde, at hun tidligere på morgenen var blevet opsøgt på sin bopæl af en tidligere mandlig bekendt.

Manden havde fået tiltvunget sig adgang til hendes bopæl, hvor han havde jagtet hende rundt og overfaldet hende med diverse slag og kvælertag. Han var herefter forsvundet fra området.

Politiet vejledte kvinden om snarest at søge læge for at få registreret skaderne som følge af overfaldet.

Kvinden tog på skadestuen og blev undersøgt, hvorefter hun blev afhørt af politiet, som herefter anholdte en 26-årig mand fra Solrød Strand. Manden befandt sig dog ikke i Solrød men på en adresse i Holbæk, hvor han blev anholdt først på aftenen.

Den 26-årige blev sigtet for grov vold mod kvinden og måtte efter afhøring til sagen overnatte i et arresthus, idet han skulle fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling.

Det nye forhold om grov vold begik den 26-årige, medens han er lænkeafsoner af en dom om vold begået mod en anden kvinde på et værtshus i Køge i november 2019.

Skriv en kommentar