(Last Updated On: 31. marts 2016)

02MSB PAnnette hole in oneST. TÅRNBY: Er man så dygtig – eller heldig – at lave hole-in-one, så vanker der et diplom samt en flaske whisky eller Crement. Annette Nielsen har vist, hvordan det skal gøres, da hun holede i ét slag på hul 15 på Vallø Golfklubs store bane. På billedet lykønskes Annette Nielsen af formand Ole Hoier med bedriften.

Golfspilleren fra Vallø Golfklub fik overrakt hæderen på klubbens nyligt afholdte generalforsamling, hvor formand Ole Hoier i øvrigt kaldte året i Vallø Golfklub for “meget begivenhedsrigt”.

– Året har været økonomisk hårdt for klubben – primært på grund af svigtende indtægter. Men selvom vi kommer ud med et underskud, kan vi glæde os over, at vi har en positiv egenkapital, sagde Ole Hoier til de 40 medlemmer, som var mødt op til  generalforsamlingen. Han fortsatte:

– Vi har brugt mange kræfter i bestyrelsen på at skabe en god organisation, hvor det enkelte medlem melder ind med sine kompetencer og interesser. Det virker rigtigt godt. Fremtiden for Vallø Golfklub ser meget lys ud.

Fritspilsaftaler

Det er bl.a. lykkedes klubben at indgå fritspilsaftaler med klubberne i Næstved, Rønnede og Brøndby samt halvt greenfee med Greve og sågar også en reduceret pris på greenfee med New Course i Gudhjem. Desuden er klubben også i år med i »Selandia-aftalen«, hvor medlemmer ved en tillægspris på kontingentet får ret til gratis at spille på syv baner.

(Privatfoto)

 

Skriv en kommentar