(Last Updated On: 10. september 2018)

Arnøje: Sidste år i juli vandt den dengang 12-årige Annika Andersen fra Arnøje for første gang DM-guld i ridedisciplinen Military for kategori 2 ponyer. I weekenden den 7. og 8. juli blev dette års mesterskab afviklet hos Søborggård Rideklub ved Gilleleje, og igen i år stillede Annika til start på ponyen Tantassaig Sandie. Det gjorde de så godt, at det blev til endnu et topresultat med en guldmedalje til ekvipagen.

Annika Andersen har infantil autisme, men har siden hun var en lille pige redet og haft ponyer. Siden 2015 har hun arbejdet hårdt på at blive en af de bedste ryttere indenfor military.

Udover at være danmarksmester, nu for andet år i træk, er hun på spireholdet og trænes til dagligt af landsholdstræneren Mia Hastrup.
Military er en af de meste krævende discipliner indenfor ridesporten, hvor deltagerne over flere dage skal dyste indenfor tre discipliner: Dressur, spring og terrænridning.

Bronze ved holdstart

Og der er flere flotte resultater far den unge Arnøje-rytter.

I forrige weekend vandt hun bronze i DM Military for hold, denne gang på sin anden hest, Carlo Damgård.

De øvrige ryttere og heste på holdet var: Louise Hededam på Freedom, Thomas Kofoed Dam på Diamond og Mia Hastrup på Constantin.
Dette mesterskab blev afviklet i Kallehavegaard Rideklub ved Randers.
rmh

Skriv en kommentar