(Last Updated On: 6. august 2015)

(Fotos: SHS-Stevns)

STORE HEDDINGE: Stevnsbadet har i indeværende uge 65 dejlige børn, der i fire dage fra kl. 9-15, laver en masse sjove aktiviteter og lege både inde i svømmehallen og udenfor på plænerne. Hver dag har haft sit helt eget tema: Goddag-dag, Store bolddag, Livredderdag og Store legedag.

”Det er tolv dygtige unge instruktører fra svømmeklubben SHS-Stevns, der har sammensat ugens program og står for at afvikle aktiviteterne. Børnene kommer i ugens løb til at lære en hel masse om svømning og vandaktiviteter og mange får skubbet til egne grænser og bliver meget fortrolige med vand. På fodboldbanen bliver sammenholdet yderlige styrket igennem leg og spil. Der er børn fra hele Stevns kommune, så det er også en uge, hvor man møder nye ansigter og får nye venner”, fortæller svømmeskoleleder i SHS-Stevns, Tine Jensen.

Aqua Camp er en del af kommunens tilbud om sommersjove aktiviteter og er altid meget populært blandt børnene. I år er ingen undtagelse – 65 børn er hver dage taget glade, tilfredse og trætte hjem fra Aqua Campen.

Skriv en kommentar