(Last Updated On: 30. maj 2014)

Politi-patruljeVALLØ: Politiet modtog tirsdag den 27. maj klokken 10.04 via alarm 112 melding om en tilskadekomst i forbindelse med en arbejdsulykke, hvor en person var blevet kørt over af en traktor.  En ambulance og lægehelikopteren blev sendt af sted til ulykkesstedet ved Billesøvej i Vallø.   Det viste sig, at en 19-årig mand fra Køge – som fører af en traktor – var i færd med at bakke hen mod et arbejdsredskab for at koble det til traktoren. En hjælper – en 28-årig mand fra Køge – var ved siden af for at assistere med tilkoblingen.
Pludselig hørte traktorføreren et højt skrig og det viste sig, at den 28-årige af uforklarlige årsager var blevet kørt over af traktoren. Den tilskadekomne var ved bevidsthed og blev i lægehelikopteren fløjet til Rigshospitalets traumecenter til behandling for brud på bækkenet.  Den 19-årige traktorfører blev i chokeret tilstand bragt til behandling for chok i Roskilde.
Arbejdstilsynet er efterfølgende blevet tilkaldt for at undersøge ulykkesstedet i samarbejde med politiet. Den 28-årige meldes uden for livsfare, og politiet venter nu på muligheden for afhøring af den 28-årige samt Arbejdstilsynets rapport om ulykken.

Skriv en kommentar