(Last Updated On: 29. oktober 2015)

Det er ikke let at vokse op i en misbrugsfamilie. Fra lille lever man i tavshed, uvished og med store skyldfølelse. Hør mere om, hvilke alvorlige konsekvenser det kan få, når TUBA Stevns inviterer indenfor til foredraget »Skyld, skam og tabu« den 10. november

Dreng-kigger-paa-mor-1(Foto: Wemakecolors.com)

STORE HEDDINGE: Allerede nu er efterårets og vinterens mange undervisningsprogrammer og foredrag i fuldt gang i TUBA, som hjælper unge, der er børn af misbrugere, med terapi og rådgivning.
TUBA Stevns inviterer tirsdag den 10. november indenfor til et foredrag, der skal gøre dig meget klogere på temaerne tabu, skyld og skam: Hvorfor er det så svært for mig at tale om misbruget i min familie? Hvorfor føler jeg mig skyldig? Hvorfor får jeg tit en følelse af, at det er mig, der er noget galt med?
Spørgsmål som disse er helt naturlige for unge, der er vokset op i en misbrugsfamilie.

Foredraget i Store Heddinge finder sted d. 10. november kl. 16 til 17.30 i Egestræde 14. Du kan bare møde op uden at melde dig til først – der er plads til omkring 70 deltagere.
Umiddelbart efter Drop-in kl. 17.45 til 18.30 afholdes en refleksionsgruppe. Her vil der for dem, som er interesserede i det, være mulighed for at gå mere personligt i dybden med nogle af de emner, der er blevet berørt. I refleksionsgruppen kan man dele tanker og følelser med andre samt få rådgivning fra terapeuterne.
Dette er bare ét blandt mange undervisningstilbud og foredrag, hvor du kan lære mere om livet i en misbrugsfamilie, om at kende sig selv og sætte grænser.
Se hele programmet for efteråret på tuba.dk/alle-begivenheder og på facebook.com/TUBADanmark/events.

 

Skriv en kommentar