(Last Updated On: 14. december 2021)

Officer eller major, Celestin og Floridor. Vil du spille med i ”Frk. Nitouche”? Så er chancen der nu.

Stevns: Til næste sommer bliver det – efter to aflysninger i hhv. 2020 og 2021 grundet corona – at Stevns Friluftsscene endelig kan opføre den elskede klassiker ”Frk. Nitouche”. Og nu er chancen der for at blive en del af holdet.

Friluftsscenen søger mange medvirkende til at udfylde musicalens farverige roller og afholder derfor audition tirsdag den 4. januar mellem kl. 19-22 og igen søndag den 9. januar fra kl. 12-16.

– Så hvis du ser dig selv som Frk. Nitouche, Celestin, Floridor, majoren, priorinden, nonne, novice, officer eller noget helt syvende, så kom frisk og glad til en af vores auditions. Der er en rolle til alle, hvorfor audition ikke har til formål at udelukke nogle fra forestillingen, men derimod vurdere, hvor netop du passer bedst ind, fortæller Sophie Jørgensen Andersen fra Stevns Friluftsscene.

– Musicalen rummer især mange roller til unge og yngre skuespillere af begge køn, så tag gerne den sangglade veninde eller ven og den teatertossede nabo med og bliv en del af et fantastisk teaterfællesskab, lyder opfordringen fra Sophie Jørgensen Andersen.

Husk tilmelding

Nikolaj Skaaning står fortsat for korinstruktion, mens det denne gang bliver Lasse Mathias Holm-Jensen, der sætter sig i instruktørstolen. Lasse har tidligere medvirket på Friluftsscenen i hovedroller i ”Spotlight” (2021) og ”Klokkeren fra Notre Dame” (2018).

– Lasse har tidligere instrueret forskellige skuespil mm. samt medvirket som skuespiller, sanger, danser, koreograf m.fl. i et utal af musicals, skuespil, koncerter ol. på hele Sjælland. Så det er en erfaren herre, der nok skal styre ”Frk. Nitouche” sikkert i havn, lover Sophie Jørgensen Andersen.

Tilmelding til audition er nødvendig på mail: lassemathias@live.dk senest tirsdag den 28. december 2021, mens spørgsmål omkring audition, forestillingen mm. kan rettes til instruktøren på samme mail eller på mobil: 50948106.

Tredje gang er lykkens gang

Friluftsscenen glæder sig overordentligt meget til endelig at præsentere publikum for ”Frk. Nitouche” og tror fuldt og fast på, at tredje gang er lykkens gang.

”Frk. Nitouche” får premiere lørdag den 25. juni 2022 og spiller herefter fem gange frem til og med søndag den 3. juli 2022.

Se mere om stykket, audition mm. på stevnsfriluftsscene.dk.

Skriv en kommentar