(Last Updated On: 8. november 2019)

Filmplakat fra Frøken Nitouche, som Stevns Friluftsscene sidst opførte i 1996.

Teater: Har man en gang set lystspillet „Frøken Nitouche”, så husker man sikkert „Krik-krak hurra soldat” fra Trommesangen og „Teatrets lyst er Floridor/og klostrets trøst er Celestin” fra en af stykkets andre sange.

Og hvis man ovenikøbet har lyst til at synge dem fra de skrå brædder, så er chancen der, når Stevns Friluftsscene indbyder til audition.

Alle roller er åbne

Friluftsscenen afholder audition lørdag den 23. november fra kl. 10 i den tidligere Boestofteskole på Boestoftevej 55.

Så hvis man kan lide at spille teater, elsker at synge og drømmer om at stå på en scene, så har man chancen for at være med i det, som Stevns Friluftsscene kalder et brag af en forestilling, der har premiere i sommeren 2020.

– Vi søger mange medvirkende til at spille en eller flere af forestillingens farverige, sjove og spændende karakterer, siger Sophie Jørgensen, som er instruktør og formand, og hun tilføjer:

– Alle roller er åbne for audition, og vi ønsker især at se mange gode bud på rollen som Denise/frøken Nitouche. Det er muligt at gå til audition på en specifik rolle, og ønsker man dette, anbefaler vi, at man synger en af rollens sange fra forestillingen til audition. Ellers er der frit slag med hensyn til sang- og/eller tekstvalg, siger hun.

Tilmelding senest 18. nov.

Sophie Jørgensen vil gerne understrege, at audition ikke handler om at udelukke nogen fra forestillingen, men derimod om at finde ud af hvor hver især passer ind. Man er også velkommen til at medbringe noder og tekst til auditionen.

Tilmelding til audition skal ske på mail til: sommer2020@stevnsfriluftsscene.dk eller på mobil: 2681 4926 senest mandag den18. november.

Man får tildelt et specifikt auditiontidspunkt, der oplyses efter tilmeldingsfristens udløb. Ved tilmelding bedes man angive navn, adresse, tlf.-nr., mail og alder.

– Skriv også gerne lidt om dig selv. F.eks. hvad laver du til daglig, har du spillet teater før, har du sunget før, og hvad du ellers synes, vi skal vide. Skriv også gerne, hvis du går til audition på en specifik rolle og hvilken rolle, lyder det fra Sophie Jørgensen.

Medlemskab og gavekort

Når audition er overstået starter prøver tirsdag den 10. december, og så går det slag i slag frem til premieren lørdag den 20. juni 2020.

Det er gratis at gå til audition, men da det er en frivillig teaterforening skal alle medvirkende betale medlemskontingent.

Forestillingen „Frøken Nitouche” spiller fra 20.-27. juni næste år, men allerede nu kan man købe gavekort som julegave på: billetter@stevnsfriluftsscene.dk, så man er sikker på at få plads til sommerens forestilling.

sky

 

Skriv en kommentar