(Last Updated On: 29. oktober 2015)

31msb p2015 Standernedhaling RS.

Katrine udtrykte ungdomsroernes glæde over, at coastal-bådene giver bedre træningsmuligheder for alle og navngav single coastal båden Spar Nord. (Foto: Roklubben Stevns)

 

RØDVIG: Efter en aktiv sæson i Roklubben Stevns kunne næstformand Ivan Hansen i lørdags byde 60 medlemmer velkommen til standerstrygningsarrangement og båddåb.

Roklubben har i indeværende år erhvervet ni både, og de to sidste – af Coastal-typen – blev lørdag formiddag navngivet henholdsvis Spar Nord og Velux.

Der er i indeværende år roet 12.800 kilometer. Flere reportager og billeder i Stevnsbladet dokumenterer ungdomsroernes resultater i det forgangne år. To piger er tilmed blandt top ti i deres årgang. Dertil har roklubben sammen med de stevnske skoler markeret sig ved DM i indendørs roning for 6. og 7. klasser ved at hjembringe fire af seks mulige medaljer.

– Efter en god sæson er det ligeledes vigtigt at fremhæve, at klubbens udvikling ikke kommer af sig selv. Der er flere aktive forældre omkring ungdomsroerne, unge og ældre trænere, ældre medlemmer som vedligeholder huset, både og motionsredskaber samt alle de som hver dag med et smil eller en hilsen tilkendegiver tilfredshed med klubbens arbejde. Og ikke mindst god sponsor støtte til indkøb af nye både og spalteplads i dagspressen, siger klubbens næstformand.

Efter standerstrygningen startede 35 medlemmer vintersæsonen men den traditionelle spisning, og Ivan Hansen forberedte selskabet på ungdomsroernes aktivitetsprogram, kommende nye tiltag og drømme.

 

Skriv en kommentar