(Last Updated On: 21. december 2020)

Vi er et par frivillige fra Strøby Borgerforening, som passer på sheltere, multitoilet med mere bag Strøby Fælled, og forleden reetablerede vi bålpladsen med blandt andet en flot smedejernsrist på en drejepæl.

To dage senere måtte vi konstatere, at risten var afmonteret og fjernet – sikke et nedturs-syn! Det er svært at holde gejsten oppe for et par ulønnede ”shelter- og toiletviceværter”, når nogen på den måde ødelægger det gode initiativ, som pladsen er.

Pladsen er meget populær for cykel-turister fra hele Europa, ja et par kom sågar fra New Zealand, men også danske fra nær og fjern har fundet glæde ved stedet. Man kommer gående, cyklende, bilende, padlende til stedet for overnatning eller bare en hyggedag med familien eller børnehaven omkring bålet.

Vi opfordrer vore medborgere i Strøby og omegn til at holde udkig efter omtalte rist – den er ikke helt almindelig – og vi ville blive meget glade, hvis vi en dag så den på sin plads igen! Vi har pt. ingen midler til at erstatte det stjålne.

Med venlig hilsen
August Hansen
På vegne af Strøby Borgerforening

Skriv en kommentar