(Last Updated On: 21. oktober 2020)

De aktive folk i Sydstevns Badminton har haft aktiviteter i efterårsferien, og indbyder nu til Åbent Hus-arrangement fredag den 23. oktober.
(Privatfoto)

Sport: Sydstevns Badminton skød efterårsferien i gang i sidste uge med åbent hus i Sydstevnshallen mandag fra klokken 10-14.

Træning og sandwich

Arrangementet blev stablet på benene med ret kort varsel, men en halv snes unge mennesker fandt alligevel vej til hallen.
De fleste var medlemmer i Sydstevns Badminton, men et par stykker kom fra Køge og en potentiel ny spiller bidrog til nye udformninger for alle.
Klubbens træner Christina styrede slaget gang med øvelser, kondi-træning og spil, som kun blev afbrudt af en frokostpause, hvor Sydstevns Badminton bød på sandwiches og saft.

Åbent hus 23. oktober

Fredag den 23.oktober klokken 17:30, byder Sydstevns Badminton igen ind med et åbent hus arrangement for ungdom i Sydstevnshallen, hvor forældre opfordres til at deltage.
Udover spil i hallen bliver forældregruppen indbudt til en snak omkring tilmelding til turneringer og om god etik omkring badmintonspillet, oplyser Birger Merwald fra Sydstevns Badminton.

sky

Skriv en kommentar